KASTAMONU / MERKEZ - Akkaya Karadere Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN

12 MART İSTİKAL MARŞIMIZIN KABULÜ

Ara

OKUL MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ GÜVENÇ BAŞKANLIĞINDA 2023-24 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.

Ara

OKULUMUZDAKİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINA EMEKLİ KURUCU OKUL MÜDÜRÜ YAŞAR AŞLAKÇI VE MÜDÜR BAŞYARDIMCISI İZZET KABULOĞLU ONUR VERDİLER.

Ara

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

Orman bölge müdürlüğünün katkıları ile okulumuzda fidan dikme etkinliği düzenlendi .

Kastamonu İl J.K.lığı/ Asyş.Ş.Md.lüğü/ Aile İçi Şid.Müc.ve Çck. Ks.A.liğince;

Akkaya Krk K.lığı ve Köpek Unsurları (İz takip,arama kurtarma) ile birlikte  Akkaya İlk ve Ortaokulunda bulunan (98) öğrenciye yönelik,J.Üçvş.Sema SAYGILI tarafından Kişisel Güvenliğin Korunması konusunda bilgilendirme yapılarak Jandarma meslek tanıtımı yapılmış, çocuklara Jandarma Çocuk Dergisi hediye edilerek Arama kurtarma Köpek unsuru tarafından gösteri icra edilmiştir. Akabinde okulda görev yapan  (11) öğretmen ve memurlara KADES tanıtımı yapılarak telefonlarına indirmeleri sağlanmıştır.

Mrt

Kastamonu'daki Gönüllü Türkçe Öğretmenleri tarafından oluşturulan Çocuk Edebiyatı Kaşifleri topluluğunun organize etmiş olduğu yazarlarla buluşmalar etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri Çocuk Edebiyatı dalında ülkemizin usta kalemlerinden Gülten DAYIOĞLU ile buluşmuştur. Çevrimiçi yapılan etkinlikte öğrencilerimize hayatında yaşadığı deneyimlerinden, karşısına çıkan zorlukları azim ve çalışkanlığı sayesinde aştığını belirten sayın DAYIOĞLU, öğrencilerimizin yönelttiği sorulara verdiği içten ve samimi cevaplar ile kendine bir kez daha hayran bıraktı. Okurlarına 91. kitabının baskıda olduğu müjdesini veren Gülten DAYIOĞLU'na katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

OKULUMUZ 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ İNGİLİZCE DERSİNDE KENDİ YAPTIKLARI MASKELERİ İLE BERABER AİLE TANIMA ETKİNLİĞİ YAPARAK DERSLERİNİ DAHA EĞLENCELİ HALE GETİRDİLER.

Kas

İlimiz Eğitimde Kalitenin Artırılması İl Eylem Planı, 157 Faaliyet numarası ile okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen filmler izlendi.